Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Autolyd Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Acidophylus Plus Bacterii intestinale
1165 lei
Brand
Bacterii intestinale
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acidophilus este bacteria normală, prietenoasă ce trăiește în intestinele noastre. Flora noastră intestinală ajută la reglarea digestiei. Drojdia trăiește în intestinele noastre. Această bacterie și flora intestinală se luptă în mod continuu pentru spațiu și astfel se mențin la un nivel controlat. Însă uneori flora intestinală scade, în special atunci când luăm antibiotice. Această situație face ca drojdia să se dezvolte mai mult, lucru care produce o serie de probleme:

Candidiasis
Schimbări de stare
Infecţii vaginale
Diaree
Inflamaţii
Infecţii ale sânilor
Luând Acidophilus Plus de la GNLD ,acidophilus reface flora bacteriană.

Bacteriile intestinale bune asigură sănătatea, scade dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor dăunătoare, și crește echilibrul microbilor ce se află în general în intestine. Multe bacterii benefice transformă zahărul ce apare în mod natural, în special lactoza, în acid lactic, promovând un mediu intestinal stabil și echilibrat. Cum una dintre cea mai mare sursă de lactoză este laptele, aceste bacterii benefice au fost folosite timp de sute de ani pentru a produce iaurtul, brânza și lapte fermentat.

Mai mult de 400 de tipuri diferite de bacterii trăiesc în intestinul nostru. Organismul depinde de bacteriile benefice pentru a produce vitaminele B, pentru producerea acidului lactic și alte substanțe antibacteriene. Acesta este produsul pentru cei ce sunt intoleranți la lactoză!

Beneficiile Acidophilus Plus GNLD:

Lactobacilii intestinali ajută funcțiile digestive normale și promovează un răspuns sănătos a sistemului imunitar.***

Spectru larg: asigură lactobacili benefici ce formează L. acidophilus, L. bulgaricus, L. casei, B. bifidum, și S. thermophilus.

Putere garantată: 5 miliarde de organisme sigilate în fiecare capsulă.

Concentrat: conține bacterii benefice ce se găsesc în 10 porții de iaurt.

Risc minim de intoleranţă la lactoză

Factori Nutritivi:

Amestecul Lactobacillus proprietar:

Lactobacillus acidophilus; Bifidobacterium bifidum; Lactobacillus bulgaricus; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus casei

104 mg*

Acidophilus Plus de la GNLD cu cele 5 tipuri ale sale de bacterii reprezintă soluţia optimă pentru repopularea microflorei intestinale pentru garantarea funcţionării corecte a mucoasei.Într-o capsulă sunt 5 miliarde de bacterii vii, care ajung vii în intestin datorită tehnologiei aportului ţintit, care le permite să depăşească atacurile barierei acide a stomacului.

Cine ştie de câte ori te-ai întrebat de ce ai stomacul umflat, care să fie cauza constipaţiei şi a dizenteriei care te chinuie fără un diagnostic precis. Este momentul să cunoaşteţi activitatea mucoasei digestive, în mod special cea a florei şi acelor bacili despre care se vorbeşte atât astăzi.

O cantitate considerabilă de microorganisme este concentrată la nivelul aparatului gastro-intestinal şi este o componentă integrantă a corpului uman. În scopul desfăşurării funcţiilor sale metabolice, aparatul digestiv şi în mod special tubul gastro-intestinal, are nevoie ca acestea să fie prezente şi în stare optimă de funcţionare nu doar în structurile anatomice dar şi acei germeni bacterieni denumiţi microflora intestinal, care prin colonizarea mucoasei favorizează procesele de tranzit, de absorbţie şi de transport.

Aspectul cel mai uimitor este că numărul total de microorganisme prezente în intestin este mai mult sau mai puţin egal cu numărul celulelor care formează corpul uman!
Din Gura in Gura